top of page

Goedkope sieraden

Ben je op zoek naar goedkope sieraden? Dan is Joyjewels de plek die je zoekt! Met wekelijks nieuwe items en handgemaakte sieraden, zit er altijd wel iets voor je tussen. Sieraden kunnen een outfit echt afmaken en bij Joyjewels.nl geloven we dat kwalitatieve sieraden niet duur hoeven te zijn.

Nieuwschierig geworden? Neem een kijkje bij onze sieraden!

Goud en zilver

Bij joyjewels verkopen we zowel zilvere als goude sieraden van goede kwaliteit. Onze sieraden zijn namelijk gemaakt van stainless steel. Dit is een stevig materiaal die niet verkleurt. Dus ook als je deze zomer plannen hebt om lekker naar het strand te gaan, kan je onze sieraden omhouden! Ook voor een gevoelige huid is dit materiaal geschikt. Vragen kan je makkelijk stellen via de chat. Wij streven ernaar om binnen 5 minuten te reageren. Inspiratie nodig? Kijk dan op onze Instagram

Een feestje om uit te pakken

Onze sieraden worden altijd ingepakt als een cadeautje. Het is dus altijd een feestje om uit te pakken. Denk aan confetti, de leukste zakjes en stickers. Je kan de sieraden dus ook direct naar de ontvanger sturen! Super leuk om iemand te verrassen.

10% welkoms korting

Schermafbeelding 2020-05-08 om 18.45.11.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen leuke en kwalitatief goede sieraden kan kopen voor een eerlijke prijs. En dat is ons goed gelukt. Omdat we je een warm welkom willen heten, ontvang je met de code welkom10, 10% korting op je eerste bestelling! 

bottom of page