top of page

Kopen sieraden

Ben je op zoek naar kopen sieraden? Dan is Joyjewels absoluut iets voor jou! Met ons wekelijks groeiende assortiment en snelle service hebben we al heel veel meiden blij mogen maken met de leukste bestellingen!

We hebben ook een selectie aan handmade sieraden. Zo weet je zeker dat je altijd met een uniek en met liefde gemaakt exemplaar loopt. 

Wij vinden het belangrijk dat goede stainless steel sieraden, voor ieder budget te koop moeten zijn en dat is ons goed gelukt. Met meer dan 300 items online, zit er altijd wel iets voor je tussen!

Nieuwschierig geworden? Neem een kijkje bij onze sieraden!

kopen sieraden.png

Goud en zilver

Bij joyjewels verkopen we zowel zilvere als goude sieraden van goede kwaliteit. Onze sieraden zijn namelijk gemaakt van stainless steel. Dit is een stevig materiaal die niet verkleurt. Dus ook als je deze zomer plannen hebt om lekker naar het strand te gaan, kan je onze sieraden omhouden! Ook voor een gevoelige huid is dit materiaal geschikt. Vragen kan je makkelijk stellen via de chat. Wij streven ernaar om binnen 5 minuten te reageren. Inspiratie nodig? Kijk dan op onze Instagram

Een feestje om uit te pakken

Wat is nou leuker dan je bestelling uitpakken als een cadeautje! Daarom verpakken wij onze bestellingen als een feestje. Denk aan confetti, stickers en boven de €25,- aan bestelwaarde, zit er zelfs een gratis cadeautje bij! Treat yourself! 

10% welkoms korting

Wij vinden het belangrijk dat iedereen leuke en kwalitatief goede sieraden kan kopen voor een eerlijke prijs. En dat is ons goed gelukt. Omdat we je een warm welkom willen heten, ontvang je met de code welkom10, 10% korting op je eerste bestelling! 

bottom of page