Over ons

 

JoyJewels verkoopt handmade en trendy sieraden van goede kwaliteit!

Hi, welkom bij JoyJewels, een webshop met sieraden en accessoires van goede kwaliteit en voor een heel leuk prijsje! Ik ben Tara en ik ben de trotse eigenaresse van Joyjewels. Al jaren heb ik iets met het woord 'joy' wat dan ook de reden is dat ik deze wilde verwerken in de naam. 'Dagelijks ben ik op zoek naar leuke trends die je uiteindelijk terug kan vinden in de webshop. Daarbij maak ik ook nog de leukste sieraden zelf. Zo weet je zeker dat je originele en unieke sieraden kan shoppen op Joyjewels.nl

Buiten het maken van sieraden houd ik me ook bezig met een blog. Deze kan je lezen onder het kopje "blog". Hier komen wekelijks leuke artikelen online over mij, nieuwe collecties, een hot topic of een goede tip! 

Ook ben ik bezig met het ontwikkelen van een stationary lijn. Zo vind je nu al kaartjes die ik heb zelf heb ontworpen in een leuke poloroid stijl. Notitieboekjes, to do lijstjes en planners kan je in de toekomst vinden op joyjewels.nl

Ik studeer Crossmediale communicatie aan de Hogeschool van Rotterdam. Deze opleiding sluit perfect aan bij de webshop en het leuke is dat ik alles wat ik leer, gelijk kan toepassen in de praktijk!

Vind je het leuk om JoyJewels in de gaten te houden op social media, om bijvoorbeeld gebruik te maken van exclusieve kortingscodes of als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe collecties? Volg ons dan op onze social media kanalen. Dat kan door op de icoontjes te klikken hieronder. 

Schermafbeelding 2020-03-13 om 09.39.15.
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon