Zo blijf je fit tijdens quarantaine

De sportscholen zijn dicht, je favoriete sport buddy mag je niet zien, je zit hele dagen thuis en de quarantainesnacks heb je inmiddels allemaal al op... En dan wordt er ook nog van je verwacht dat je uit jezelf gaat sporten? Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Ik vond een top oplossing en na het delen hiervan, ben ook jij fit tijdens de quarantaine!

 

Ik was op zoek naar een goede workout die ik via YouTube kon doen, toen ik echt een topkanaal tegen kwam. Je kent wel de standaard 30-min workouts waar je van te voren al geen zin in hebt, dit kanaal heeft hier een top oplossing voor bedacht! Het kanaal heet Madfit, en ze deelt workouts die precies even lang duren als een liedje. Bijvoorbeeld een full body workout die maar 3,5 min duurt! Nou denk je misschien, hoe word ik fit van een sportsessie van 3,5 minuut, maar dat is hem nou juist! Het is alsof je staat te dansen op je favoriete muziek, dus na die ene video, wil je er nog veel meer doen! Ze zijn aardig intensief, dus als je er vijf gedaan hebt, heb je echt al een hele goede basis gelegd!


Er is bewezen dat wanneer je oefeningen op het ritme van de muziek doet, dit een stuk makkelijker gaat en dit heb ik zelf ook echt ondervonden.


Mijn meest favoriete workout heb ik hieronder gedeeld.

Sportse! ;)


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven